I slaktesesongen (oktober) selger vi hele/parterte slakt av steinalderlam.
Lammene blir slaktet på godkjent slakteri, og kjøttet hentes ferskt hos oss. Vekten vil variere fra ca 10-15kg.
Ønsker du å bestille kjøtt eller skinn, kontakt oss på epost , telefon eller via Facebooksiden vår.
Alt. 1: Helt lam, UPARTERT: 155,- pr. kg. (Hel skrott)
Alt. 2: Helt lam, GROVPARTERT: 170,- pr. kg. (2 lår, 2 ribbesider inkl. rygg, oppdelte boger & nakke (fårikål/gryte), 2 rullskinn)
Alt. 3: Helt lam, MED PINNEKJØTT OG FENALÅR: 170,- pr. kg. + 450,- (2 sider ferdig oppdelt pinnekjøtt, 1 fenalår ferdig saltet og tørket, 1 lår, oppdelte boger & nakke (fårikål/gryte), 2 rullskinn (Ferskt kjøtt hentes først, fenalår og pinnekjøtt etter 6-8 uker))
Alt. 4: Helt lam, FINPARTERT: 180,- pr. kg. (2 lår, 2 ribber, koteletter, oppdelte boger & nakke (fårikål/gryte), 2 rullskinn)