Kjøtt

I slaktesesongen (oktober) selger vi hele/parterte slakt av steinalderlam.

Lammene blir slaktet på godkjent slakteri, og kjøttet hentes ferskt hos oss. Vekten vil variere fra ca 10-17kg.

Ønsker du å bestille kjøtt eller skinn, kontakt oss på epost , telefon eller via Facebooksiden vår.

Priser & parteringsalternativer 2018:

Alt. 1: Helt lam, UPARTERT: 128,- pr. kg.                                                                                                                                                 (Hel skrott)

Alt. 2: Helt lam, GROVPARTERT: 138,- pr. kg.                                                                                                                                     (2 lår, 2 ribbesider inkl. rygg, oppdelte boger & nakke (fårikål/gryte), 2 rullskinn)

Alt. 3: Helt lam, MED PINNEKJØTT OG FENALÅR: 138,- pr. kg. + 350,-                                                                              (2 sider ferdig oppdelt pinnekjøtt, 1 fenalår ferdig saltet og tørket, 1 lår, oppdelte boger &                          nakke (fårikål/gryte), 2 rullskinn (Ferskt kjøtt hentes først, fenalår og pinnekjøtt etter 6-8 uker))

Alt. 4: Helt lam, FINPARTERT: 149,- pr. kg.                                                                                                                                            (2 lår, 2 ribber, koteletter, oppdelte boger & nakke (fårikål/gryte), 2 rullskinn)